Auto inruilen vaak niet interessant

auto inruilenEen auto inruilen is vaak niet financieel interessant maar wel erg praktisch.

Als u een andere auto gaat kopen dan is het wel praktisch als u met de huidige auto naar het autobedrijf kunt rijden, deze daar achterlaat, en vervolgens in uw nieuwe auto terug te rijden.
U zit geen enkel moment zonder auto of logistiek probleem. Een bijkomend voordeel is dat u zelf geen auto hoeft te verkopen omdat het autobedrijf de uwe inneemt.

Inruilen is duur

Al deze gemakken hebben ook een prijs. Een auto inruilen is vaak een dure oplossing. Als geld geen rol speelt dan is dit voor u de beste keuze.
Vindt u het wel belangrijk om meer voor de oude auto terug te krijgen en minder voor de nieuwe auto te betalen dan is inruilen in 9 van de 10 gevallen niet interessant.

auto-verkopen-aanmelden
Uw nieuwe auto kan goedkoper dan u denkt

inruilprijsAls u op zoek gaat naar een nieuwe auto en interesse toont dan zal een autohandelaar vragen of u een auto in te ruilen heeft. Zegt u ja dan zal de prijs van de auto waarin u interesse heeft stijgen en niet meer onderhandelbaar zijn.
U krijgt een goed voorstel voor uw auto en denkt dat u een goede prijs er voor terug krijgt. Zegt u nee tegen de autohandelaar op de vraag of u iets in te ruilen heeft, dan is de prijs vaak lager en wel onderhandelbaar. U koopt de auto dus voor een lager bedrag zonder een auto in te ruilen.
Als u deze korting van uw oude auto af zou halen blijft er soms een schikbarend bedrag over waarvoor u nooit de auto zou verkopen.

Informeer wat uw auto waard is

beste-prijsWij raden u daarom aan om vooraf te informeren wat uw auto waard is (onafhankelijk) en dat u informeert bij het autobedrijf of de verkoper wilt zakken met de prijs aangezien u niets in te ruilen heeft.
Veel Belgen kunnen hierdoor vele duizenden euro’s besparen en hier makkelijk een keer extra van op vakantie gaan.

Via deze website kunt u eenvoudig achterhalen wat de echte waarde van uw auto is en waarvoor u deze direct zou kunnen verkopen aan een van de vele erkende aangesloten autobedrijven. Op deze manier krijgt u namelijk een veel beter voorstel.
Om te beginnen ontvangt u een bod op uw auto welke gegarandeerd is. Dit betekend dat dit een gegarandeerde verkoopprijs is waarvoor u de auto ook direct zou kunnen verkopen. Daarnaast is het bod dat u ontvangt geheel gratis en vrijblijvend. U maakt dus geen kosten en zit nergens aan vast.
Ook het verkopen van uw auto aan de hoogste bieder is geheel kosteloos. De perfecte manier om er achter te komen wat uw auto waard is en bovendien geen kosten maken of verplichtingen aan hoeven te gaan.

Weten wat uw auto waard is?

Voordat u uw auto gaat inruilen kan het dus interessant zijn om de echte verkoopwaarde te achterhalen. Klik op de onderstaande button en vul de gegevens van uw auto in. Geen kosten en geen verplichtingen.

waardecheck

Updated: 6 februari 2019 — 14:41