Auto verkopen met motorschade

Heeft uw auto motorschade dan kunt u deze prima verkopen voor de beste prijs

Een kapotte motor is geen reden om uw auto tegen een lage prijs te verkopen. Wij vinden voor u kopers die u een goede prijs bieden!

motorblok-auto

Binnen 24 uur ontvangt u gratis en vrijblijvend het hoogste bod op uw auto met motorschade. Het bod is gegarandeerd en u kunt de auto meteen verkopen zonder dat het u iets kost.

Start de auto niet meer, heeft de auto een gebroken distributieriem of is er een ander technisch probleem dan hebben wij meerdere potentiële kopers voor u. Meld uw auto aan en ontvang binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod van erkende autobedrijven.

Binnen 24 uur het hoogste bod

Omdat de autoveiling slechts 24 uur duurt hoeft u niet lang te wachten op een goed bod en zijn de aangesloten autobedrijven actief met bieden. Hierdoor komt er snel een goed bod tot stand. Het hoogste bod maken wij aan u kenbaar. Het bod is gegarandeerd en dus de gegarandeerde verkoopprijs zonder dat u hoeft te onderhandelen. Vooraf weet u dus precies wat uw auto nog waard is. Ook het verkopen is volledig gratis dus geen kosten en geen risico.

Uw auto wordt opgehaald door het autobedrijf welke het hoogste bod heeft uitgebracht. Uiteraard alleen wanneer u akkoord gaat met het hoogste bod. Het autobedrijf rekent meteen met u af en regelt het papierwerk. Snel geregeld dus. U kunt binnen 1 dag dus uw auto verkopen met motorschade of een ander technisch probleem.

auto-kapot

Elk merk en type

Elke merk en type auto kan probleemloos verkocht worden omdat wij voor elke auto meerdere potentiële kopers hebben. Of het nu gaat om een personenauto of bedrijfswagen. Ons grote netwerk telt een groot aantal bedrijven welke allemaal vooraf gescreend zijn. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en wordt u snel voorzien van een goed bod.

Helemaal anoniem

Uw auto komt anoniem in onze autoveiling te staan waardoor uw gegevens beschermd blijven. U wordt niet lastig gevallen door individuele bieders en kunt rustig uw auto ook aan een ander verkopen. Het bod is altijd vrijblijvend dus verkopen is niet verplicht. Een mooie manier om er achter te komen wat uw auto nog waard is, ook met een technisch probleem of motorschade.

Een gebroken distributieriem

Een gebroken distributieriem is een van de meest voorkomende manier welke er toe leid dat de motor defect raakt. De motorschade kan snel tot enkele duizenden euro’s oplopen indien u deze wenst te laten herstellen door een garagist. Veel mensen kunnen of willen deze kosten niet betalen en kiezen daarom ervoor om hun auto te verkopen. Wij bieden een manier waarbij u geen kosten maakt en de auto kunt verkopen voor de beste prijs. Binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent.

De beste prijs voor uw auto

In bijna alle gevallen levert uw auto meer geld op wanneer u deze via een veiling verkoopt. Een zoekertje plaatsen kost in veel gevallen geld en levert vaak niet zo’n hoge prijs op als een autoveiling. Wilt u weten wat uw auto nog waard is?

waardecheck

Updated: 1 december 2014 — 15:10