Hoeveel is mijn auto nog waard

Een veel gestelde vraag is ‘hoeveel is mijn auto nog waard’. Op deze vraag kunnen wij het volgende antwoorden. De persoon (liefhebber) die precies op zoek is naar de auto die u wilt verkopen zal u waarschijnlijk het meeste er voor teruggeven alleen deze persoon vinden is lastig en kost veel tijd.

Op zoek naar de beste prijs

wat is mijn auto waardWilt u niet al te lang met de auto blijven zitten dan is het beter om een prijs aan te houden welke marktconform is. Als voorbeeld kunt u een website bekijken welke vol staat met zoekertjes. Indien uw auto tussen staat waarbij het type, bouwjaar, kleur en opties nagenoeg overeenkomen dan heeft u een goede match en krijgt u een idee wat uw auto waard is. Echter wil dit nog niet zeggen dat de auto ook daadwerkelijk voor die prijs verkocht zal worden omdat men toch graag wilt onderhandelen. Daarnaast weet u ook niet of deze persoon hoog of laag zit met de prijs.

auto-verkopen-aanmelden
Autobedrijven laten bieden

Een andere methode is de waarde van de auto te laten bepalen door erkende autobedrijven en dat kunt u op deze website doen. Wij leggen uw auto voor aan een zeer groot aantal autobedrijven welke vervolgens een bod kunnen uitbrengen op uw wagen. Zij krijgen hier 24 uur de tijd voor en kunnen elkaar over overbieden. Zodra de tijd is verstreken maken wij het hoogste bod aan u kenbaar. U krijgt dus de beste prijs te horen die u kunt ontvangen van een autobedrijf. Het voordeel is dat het bod gratis en vrijblijvend is. Het kost niets om er achter te komen wat de auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen.

Auto verkopen

Vind u de prijs interessant dan kunt u het bod ook accepteren. In dat geval brengen wij u in contact met de hoogste bieder en kunt u de auto aan dat bedrijf verkopen voor het genoemde bod. Het bod dat u ontvangt is altijd gegarandeerd. Dit betekend dat het autobedrijf ook verplicht is de auto van u te kopen voor de genoemde prijs. Ook het verkopen kost u niets.

auto-sleutel

Hoeveel is mijn auto waard met schade

Heeft u schade aan de auto? Dan wilt u waarschijnlijk ook wel weten hoeveel uw auto nog waard is. Ook in dit geval kunt u gebruik maken van onze service. Trek dan duidelijke foto’s van de aanwezige schade zodat de autobedrijven een goed beeld krijgen van de schade. Het bod zal hierdoor vaak hoger uitvallen omdat ze beter op de hoogte zijn. In veel gevallen krijgt u meer terug voor uw auto dan u denkt, ook al is er schade. Ons netwerk beschikt namelijk ook over schadeherstel bedrijven die goedkoop de schades zelf kunnen herstellen en daarom ook een beter bod op uw wagen kunnen uitbrengen. Zonder kosten te maken kunt u vrijblijvend een bod opvragen. Bevalt de prijs u, dan kunt u beslissen de auto te verkopen wat overigens ook gratis is. Bevalt de prijs u niet dan wijst u het bod af en kost het u ook niets.

Weten wat uw auto waard is?

Klik hieronder op de nummerplaat zodat u vervolgens uw voertuiggegevens kunt invullen om zodoende binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw auto te ontvangen. Trek bij voorkeur altijd een foto van uwe auto, zeker bij schade. Dit resulteert vaak in een hoger bod.

check nu

 

Updated: 17 augustus 2018 — 14:34