Wat is mijn auto waard

wat is mijn auto waardWat is mijn auto nog waard?

Wat is mijn auto nog waard zal u gratis en vrijblijvend het antwoord geven door middel van een bod waarvoor u de auto ook echt kunt verkopen. Het bod dat u van ons krijgt is het hoogste bod afkomstig van een landelijk netwerk aan autobedrijven.

auto-verkopen-aanmelden
Online autoveiling

Wij hebben een online autoveiling waarbij in de loop der jaren een zeer groot netwerk is opgebouwd aan autobedrijven. Deze autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op uw auto. Het bod dat u ontvangt is niet alleen gratis en vrijblijvend maar als u wilt dan kunt u de auto ook direct verkopen voor het bod. De auto verkopen kost u ook niets! Geen risico’s en geen kosten.

 

meerdere koper autoAltijd meerdere potentiële kopers

Omdat er meerdere potentiële kopers zijn,  die elkaar tevens kunnen overbieden, komt er altijd een goede prijs uit de autoveiling. U weet dan wat uw auto waard is en waarvoor u hem ook echt zou kunnen verkopen. Hieraan zijn geen kosten verbonden! Het is namelijk 100% gratis en vrijblijvend.

 

Binnen 24 uur een antwoord op de vraag:  ‘Wat is mijn auto waard’

Steeds vaker wordt de vraag gesteld ‘wat is mijn auto waard’. Als u het gaat navragen bij een garage dan zal elke garage u weer een ander antwoord terug geven. Om u de tijd te besparen bieden wij de mogelijkheid om dit online te doen. U hoeft hiervoor de deur niet uit en weet binnen 24 uur wat ons landelijk netwerk heeft geantwoord. U krijgt van ons het hoogste bod te horen zodat u ook niet lastig gevallen wordt door meerdere partijen.

 

veilig auto verkopenVeilig en betrouwbaar

Ons netwerk bestaat uit erkende en vooraf gescreende autobedrijven. Hierdoor loopt u geen enkel risico, worden afspraken altijd netjes nagekomen en vind er altijd direct een uitbetaling plaats. Uw auto wordt anoniem in de autoveiling geplaatst waardoor men u ook niet kan lastig vallen. U heeft alleen contact met ons en wij regelen de rest voor u. Het hoogste bod uit de veiling krijgt u dan ook van ons te horen. Uw persoonsgegevens blijven ten alle tijde beschermd en worden automatisch uit ons systeem verwijderd indien u niet uw auto wilt verkopen voor het hoogste bod.

 

Wat is mijn oude auto waard

Ook een oude auto heeft nog waarde. Niet alleen voor de export maar ook voor beginnende bestuurders en mensen die met een kleiner budget toch willen autorijden. Ons autonetwerk heeft ook behoefte aan oudere auto’s dus ook hier kunt u gratis en vrijblijvend de vraag stellen ‘wat is mijn auto nog waard’.

 

schadeauto verkopenWat is mijn schadeauto waard

Een schadeauto is vaak meer waard dan u zelf denkt. Schadebedrijven zullen ook ieder een andere prijs berekenen voor schadeherstel. Daarom is het ook goed om het landelijk netwerk te raadplegen om te zien wat men op uw schadeauto biedt.

 

Wat is mijn auto waard met een technisch probleem of mankement

Ons netwerk aan gescreende en erkende autobedrijven zijn ook gespecialiseerd in reparaties. Zij kunnen zelf voordelig deze uitvoeren waardoor dit minder invloed heeft op de prijs als dat u denkt. U krijgt in veel gevallen alsnog een goede prijs terug voor uw auto. Uw auto is daarom meer waard.

waardecheck

 De grootste in België en Nederland