Wat is mijn Cabrio nog waard

cabrio-audiWat is mijn Cabrio nog waard is een veel gestelde vraag door cabrio bezitters. Een cabrio verkopen kan nog wel eens lastig zijn, vooral als het mooie zomerweertje weer voorbij is. Buiten deze periode is het dan ook vrij lastig om te weten te komen hoeveel uw cabrio nog waard is en waarvoor u deze kunt verkopen.

Wij bieden u een oplossing. Bij ons kunt u de exacte verkoopprijs achterhalen zonder maar een cent te hoeven betalen en het kost u enkele minuten tijd.

auto-verkopen-aanmelden
Hoe gaat het in zijn werk

Om de exacte verkoopprijs te achterhalen van uw cabrio, kunt u deze in een autoveiling plaatsen en erkende autobedrijven een bod laten uitbrengen. Dit is voor u helemaal gratis en vrijblijvend. Zodoende weet u precies wat de cabrio waard is en waarvoor u hem ook meteen zou kunnen verkopen.

Het hoogste bod

De autoveiling duurt 24 uur en start vanaf het moment dat u uw cabrio gratis en vrijblijvend in de veiling plaatst. Vanaf dat moment worden meer dan 1.000 erkende autobedrijven op de hoogte gesteld van een nieuw veilingobject en kan men een bod uitbrengen. Uw cabrio komt anoniem in de veiling te staan waarbij slechts de gegevens over de auto zichtbaar zijn voor de autobedrijven. De autobedrijven krijgen 24 uur de tijd om te bieden en kunnen ook elkaar overbieden. Zodra de veiling afloopt ontvangt u automatisch een bericht over het hoogste bod. Het ontvangen van het bod is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om de cabrio te verkopen. Wilt u de cabrio verkopen tegen het hoogste bod dan is dat ook gratis. Een gegarandeerde verkoopprijs en geen enkele kosten!

Cabrio aanmelden

Wilt u weten wat uw carbio waard is? Klik dan op de onderstaande check en meld uw auto gratis aan voor een gratis waardebepaling. Binnen 24 uur weet u wat uw carbio waard is en waarvoor u hem gratis kunt verkopen.

cabrio waard

Updated: 6 februari 2019 — 14:37