Wat is mijn camionette met schade nog waard

Ook uw camionette met schade kan nog een goede waarde vertegenwoordigen. Wilt u weten wat uw camionette nog waard is dan kunt u zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod.

camionette-met-schade

Het bod dat u ontvangt is afkomstig van erkende en gescreende autobedrijven. Indien het bod u bevalt dan kunt u meteen de camionette met schade verkopen als u dat wilt. Ook het verkopen van uw camionette met schade kost u helemaal niets.

Een eenvoudige manier om snel er achter te komen wat uw voertuig nog waard is.

auto-verkopen-aanmelden
Waarde binnen 24 uur bekend

Binnen 24 uur ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw camionette. Zodra u uw auto aanmeld komt deze anoniem in de veiling te staan en worden de aangesloten autobedrijven op de hoogte gebracht.

De bedrijven zien alleen de gegevens van uw voertuig. U blijft anoniem. De bedrijven krijgen 24 uur de tijd om te bieden. Als de tijd verstreken is dan sluit de veiling en is het hoogste bod bekend. Het hoogste bod wordt automatisch aan u doorgestuurd. Dit kost u niets en verplicht u ook tot niets. Op deze manier weet u precies wat uw auto waard is. Klinkt het bod interessant en wilt u de camionette met schade verkopen dan hoeft u het bod alleen maar te accepteren. Vervolgens maakt u een afspraak met de hoogste bieder en u verkoopt uw auto voor de afgesproken prijs. Verkopen kost u ook niets dus zonder kosten te maken kunt u niet alleen de exacte waarde achterhalen maar ook uw voertuig met schade verkopen.

Veilig uw camionette verkopen

Alle deelnemende autobedrijven zijn erkend en vooraf gescreend. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige verkoop zonder gedoe. Men betaald u direct uit en regelt het papierwerk voor u.

Altijd de beste prijs

Ons netwerk telt ruim 1.000 aangesloten autobedrijven waardoor er altijd meerdere potentiële kopers een bod uitbrengen. Aangezien de veiling slechts 24 uur duurt zijn de bieders actiever met bieden waardoor de prijs snel oploopt. Het bod is vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Tevens is het bod ook gegarandeerd dus het bod is de daadwerkelijke verkoopprijs.

autosleutel

Elk merk en type

Welke merk of type camionette u ook heeft, voor elk model hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Wij hebben een groot netwerk waardoor er altijd meerdere bedrijven geïnteresseerd zijn in uw voertuig en een goed bod uitbrengen.

Grote en kleine schades

Het maakt niet uit wat de omvang van de schade is aan uw camionette. Zorg dat u een foto trekt van de schade en deze toevoegt bij de aanmelding. De aangesloten autobedrijven kunnen op die manier snel inschatten wat de omvang is en een goed bod uitbrengen. Het bod dat u ontvangt is altijd gratis en vrijblijvend dus het kost u niet en verplicht u ook tot niets. U bepaald wat u met het bod doet. Accepteert u het dan weet u wat u voor uw camionette met schade terug gaat krijgen.

Benieuwd wat uw voertuig nog waard is

Wilt u weten wat uw wagen met schade waard is dan kunt u op de onderstaande button klikken. Binnen 24 uur weet u precies hoeveel uw camionette met schade waard is en waarvoor u hem gegarandeerd kunt verkopen.

bedrijfsauto-waard

Updated: 6 februari 2019 — 14:39