Wat is uw bedrijfsauto waard

bedrijfsauto-waarde

Wat is uw bedrijfsauto nog waard? Wij beantwoorden deze vraag voor u.
Bij ons krijgt u binnen 24 uur precies te horen wat uw bedrijfsauto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. De waarde komt niet vanaf tabellen maar wordt door de markt bepaald. Onze service is volledig gratis en vrijblijvend dus probeert u het eens uit.

De marktwaarde wordt bepaald door de autobedrijven en deze bedrijven kunnen ook een bod uitbrengen op uw bedrijfsauto. Door uw bedrijfsauto in de veiling te plaatsen kunnen de autobedrijven een bod uitbrengen en zodoende weet u wat men er voor geeft. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. Het bod is tevens gegarandeerd en de echte verkoopprijs.

Bedrijfsauto aanmelden

Binnen enkele eenvoudige stappen staat uw bedrijfsauto anoniem in de autoveiling. Autobedrijven worden automatisch op de hoogte gebracht van een nieuw object en krijgen 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Ze kunnen ook elkaar overbieden wat de prijs snel zal opdrijven. Als de veiling is afgelopen is het hoogste bod bekend en sturen wij deze naar u door. U ontvangt het hoogste bod zonder kosten en zonder verplichtingen.

bedrijfsauto-verkopen

Helemaal anoniem

Uw bedrijfsauto komt anoniem in de veiling te staan waarbij uw gegevens verborgen blijven. Zodoende wordt u niet lastig gevallen door bieders. Alleen wanneer u een bod accepteert dan worden uw gegevens met de koper uitgewisseld om op die wijze een afspraak te kunnen maken voor de overdracht.

Alleen erkende autobedrijven

Alle aangesloten en erkende autobedrijven welke deelnemen aan onze autoveiling zijn vooraf gescreend. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor u. Het voordeel van erkende autobedrijven is dat u veilig uw bedrijfsauto kunt verkopen en het afgesproken bedrag in handen krijgt. Het papierwerk wordt ter plaatse voor u in orde gemaakt en er is geen gedoe.

bedrijfsauto-waard

Updated: 20 november 2014 — 15:03